Som en räkmacka med marmelad

Sitter ännu en gång i garderoben på jobbet och kuckilurar. Har jobbat afterskievent hela eftermiddagen och stått och stekt i solen och nu sitter jag nere i källaren på wärsan, utan gäster och utan sol. Men får iaf ihop lite timmar och det tackar vi för.

Igår fick Cissi sin födelsedagspressent som hon inte kunde ana vad det kunde vara, typ. Köpte oss varsin flygbiljett ner till Spanien 22-26maj för att hälsa på Jozephine som bosatt sig där för en tid. Så nu har jag två utlandsvistelser inplanerade när jag kommer hem från Sälen. Först Frankrike tsm med Robin och sen Spanien med Cissi, utmärkt. Börjar för övrigt längta hem nu. Ska bli himmla gött att få komma hem till lilla Julita och bara vara hemma och göra en hälsapåalladärhemma-turné. Sen börjar jag jobba i Grebbesta någon gång i juni så blir inte hemma våldsamt länge, men tror det kommer vara alldeles lagom.
Sitter också och tragglar photoshop, går åt helvete. Bilderna blir inte som jag vill, jag har för övrigt inga bilder att redigera och mitt tålamod är på upphällning. Har spikat att när jag och Robin efter vår vistele i Julita och åker ner till Göteborg ska införskaffa en kamera. Var och titta på två när vi var nere sist så kommer troligen bli en Nikon D90 eller en Nikon D5100, beror lite på om japanerna fått ordning på leveranserna. Och dä jävlar ska jag knäppa bilder så jag har dugligt material att redigera.
Och på onsdag kväll kommer mor, syster och Pia upp och hälsar på mig i några dagar, ska de få ett stänk av säsongsjobbarkänslan då de kommer bo hos mig. Kan ju va kul för dem.

RSS 2.0