Lördag.

Helt plötsligt är man ensam i stugan och funderar över vilka givande aktiviteter man ska roa sig med innan man börjar jobbet kl 17. Är trött i ögat sen man kom hem halv 6 imorse efter att ha jobbat Ormen. De har en väna där att efter jobbet sätta sig och äta och prata och det drar gärna ut på tiden. Plus att Mattias (chef) åkte och köpte bullar till oss efter maten så då kunde man ju bara inte gå hem och sova.
Peter och Rikard åkte precis hem och Cissi åkte igår så efter att ha haft fullt hus så är det nu rätt tomt. Plus att utan sällskap är det inte alls lika roligt att åka till havet och spendera dagen där så lär stanna i sängen eller max på tomten fram tills jag börjar jobbet igen. Var jätte mysigt att ha kusin och syster här på besök i några dagar, får en att längta hem lite. Ca två veckor kvar nu tills man är arbetslös igen, kanon.
Stekarna på stranden
(förlåt Cissi, men tyckte dubbelhakan var snygg)

Framsteg

Idag lyckades jag ta mig upp ur sängen och släpa mig ut på en promenad, ser jag som ett framsteg! Ska snart gå och klä på mig samt sminka bort min trötthet så jag kan komma iväg till jobbet och se någotsånär representabel ut. Igår hade vi Idol-Erik (alias snygg-erik i EMD) som spela hos oss. Jag och Maria kom fram till att han inte var snygg och han hade inte en fantastisk röst, extremt medelmåttig karl. Skönt att få det bekräftat.
Nu är det inte långt kvar tills säsongen är över och jag har inga planer för hösten och vintern. Känns sådär att va så oplanerad. Har gjort en fin lista på saker jag vill/kan tänka mig att göra, dock går inga planer ihop. Hälften av sakerna kräver att jag är rik och den andra hälten är på ett "tänker inte slänga bort mina bästa år på ett skitjobb" stadie, dock är det sånna jobb som ger pengar. Fortsätter leva med filosofin den löser sig.

O attraktivt liv

Ligger i koma på min luftmadrass och är inkompetent att röra mig. Lyckades lyckligtvis hämta en skål med fil och müslie men sen tog det stop. Kollade just klart på Legenden om ugglornas rike, mycket välgjord film, dock inte så bra i övrigt. Känner mig lagom pepp på att gå till jobbet ikväll, på tok för regnigt för min smak. Plus att min cykel fick punka igår så måste fixa det först och om inte annat får jag promenera till jobbet, mindre attraktivt.

Satt och kolla igenom bilder och hitta det här kollaget som vi andvände i vår studentkalender. Är en blandad kompott av våra gymnasieår.

Bloggerskan

Det här med att blogga går verkligen i perioder. Ena veckan tycker jag att det är hur trevligt som hels men nästa är det en fruktantsvärt oatraktiv aktivitet. Ger det nu ett nytt försök.
Kom precis hem från ett alldeles för tidigt frukostmöte på jobbet. Det här med att varje dag börja jobba fem gör att man gärna sover till omkring elva-tolv. Idag skulle jag upp halv nio. Inte helt i takt med min dyngsrythm. Sen att jag och Sara fick för oss att igår var kvällen vi gick ut en sväng gjorde ju inte saken bättre. Nu ska vi ta igen oss med en film i soffan innan vi börjar jobbet. Är GT-karnevalen ikväll vilket betyder att vi jobbar senare än vanligt så det är okej att gå och lägga sig lite igen.
På tal om kom jag in på min distanutbildning i Digital fotoredigering till hösten. Så nu ska här photoshopas så det står härliga till. Ska bara försöka spara ihop pengar  till en mac-dator. Nog för att jag gillar min pc men den är inte helt optimal när det kommer till redigering. Det är synd att man inte är ekonomiskt oberoende.
Och på tal om pengar, måste börja styra upp hösten och vintern. Naktelen med säsongsjobb är att man alltid måste planera ett nytt jobb så fort man börjat det första.
En bild jag nydligen redigera. Valen är dock snodd från internet. Hade ingen egen..

RSS 2.0