måndag.

Sitter så gott som ensam hemma på järpstigen. Niclas sover så han gills inte och William har jag en känsla av att han också dejtar John Blund för stunden. Så jag roa mig kungligt med att ta reda på lite disk samt nörda mig vid datorn som nu för övrigt fått internet, tack Robin. Är också uppe på tok för tidigt för att ha sovmorgon. Vakna redan omkring åtta. Visserligen somna jag vid nio-tio igår så har nog fått min sömn. Somna ännu en gång medan vi låg och såg på film. Helt sannslöst att jag är så dålig på att hålla mig vaken. Tror det går i släkten.
Var lite inne på att ge mig ut i backen idag men efter att ha kört Jesper och Robin till jobbet imorse och sätt hur hela parkeringen var full, något den inte brukar vara, insåg jag snabbt att jag inte orkar slåss med halva Sveriges barnfamiljer om en plats på berget. Så ska väl smsa Ida och se om hon är sugen på att hitta på något. Om inte annat tvingar jag henne. Ikväll ska jag också släpa mig till måndagsklubben, ack och ve.

Home sweet home

Kom precis hem efter att ha bilat hem från sälen tsm med Maria & Ellinor, en mycket angenäm bilfärd på ca 5-6h. Ligger nu nedkrupen i Cissis säng då jag inte behagade släpa hem mitt täcke och kudde. Så himla skönt att ligga i en skön säng, se på film, ha internet samt känna tystnaden och ensamheten för en stund. Saknar dock lite allt sällskap, brist på folk att prata med då fadern gått och lagt sig.
Imorgon ska jag upp i ottan och släpa med Ellen till Eskilstuna för att gå lite på stan samt hälsa på lilla farmor. Ska försöka handla på mig lite nödvändigheter. Mystiskt nog har pengarna försvunnit från mitt konto, kan inte förstå hur det gått till. Så kommer inte kunna gå lös på önskat vis. Jäkla oflyt! Sen imorgon kväll ska jag agera kock och ha hit folk som ska få äta upp sig. Vill inte att de ska förtyna. Sen på lördag kommer hela släkten på tårtkalas och på söndag bär det av tillbaka till sälen igen. Ska försöka tvätta lite där emellan också. Hur ska jag hinna allt..

Grattis till mig

Igår blev jag åldring. En vuxen dam. Gammal. Dagen börja med att jag koppla in dropp, reglera höftprotesen och beställde en pansionärsmobil. Fick en födelsedagspressent också av robin, ej att förglömma. Ett jätte fint halsband och örhängen. Dagen fortskred sedan med en arbetsdag på Järnet där jag sålde fika och grädda våfflor i rasande fart. Väl hemma efter det hårda, ahemm, arbetspasset blev det brakmiddag bestående av keso med sweet chili sås, ett ägg och en Knäckemacka. Detta kompenserades sen med ett en asgod tårta och vitt Vin. Åkte sen till jägertjejerna på förfest varpå vi begav oss till Harrys i födelsedagsanda. En mycket lyckad födelsedag! I dag efter jobbet gjorde jag också entré på systemet. Köpte en bag in box och cider. Var verkligen underbart att göra detta själv. Förstår inte att jag missat detta fram tills idag! Nu vankas jobb och sälja öl. Wohoo!

suck!

Idag gjorde jag något oväntat. Något jag aldrig trott om mig själv. Jag givk och införskaffa mig ett s.a.t.s kort för att inte ödelägga mig själv under den här säsongen. Det är inte smickrande för kroppen att äta frallor, fikabröd och dricka massor med vin måste jag påstå. Så följde med Mia och Fredrik idag när de skulle träna och gjorde en heroisk första insatts. Kommer förvisso ha problem att ta mig upp ur sängen imorgon pga ömmande muskler.

Gårdagen spenderades med Robin på Fjällis då han bjöd mig på födelsedagsmiddag (fyller 20 på söndag). Den rackarn lura mig att äta musslor för första gången i mitt liv. Visste att varmrätten berstod av fisk och musslor osv men jag trodde bara musslorna var i skummet(?) men de var tydligen ipetade i resten också. Han påstod att det var någon lurig fisk men icke. Jag överlevde lyckligtvis.

Kvällen till ära lär spenderas med mig själv och en film. Är lagom på top. Om en vecka är jag hemma och det tackar vi för. Behöver tvätta lite, träffa gedigna människor och mysa in mig i mitt eget hus.

RSS 2.0