Buss, min tillvaro

Sitter på bussen in till Katrineholm. Har inte åkt den här bussen sen juni och nu minns jag varför. Men kan inte gärna lämna min lilla volvo i stan över natten så vad gör man inte. Blir halloweenfest på safiren ikväll i brist på annat. Imorgon blir det Hugo med Felicia, Göran, Viran och cissi. Wohoo! Sen var det ju detaljen med en gedigen kostym. Cissi och jag tänkte göra oss identiska men flickebarnet är inte med ikväll så fick försöka sy min kostym själv (okej, mamma). Blev sådär men med min övriga utstyrsel kommer det inte bli dumt alls. Hoppas jag.

Isglasstår

Kommer högst troligt få amputera mina fötter innom en snar framtid pga vårdslöshet. Glömmer iderligen bort strumpor eftersom de inte vart aktuella på lite drygt ett halvår, så här går jag nu barfota i skorna samt innomhus. Har lyckligtvis köpt gedigna vinterskor som jag ska skrida runt i när det börjar frysa på, men tills dess har jag tänkt att mina vita trasiga Converse får duga. Får se hur längde det håller, mina tår börjar anta en blålila färg mellan varven. Speciellt imorse när jag var Duffyvalk och skulle ut och kissa henne och blev som tagen på sängen av snön som fallit under natten. Kallt. Plus att mina mjukisar gått iväg på egen hand så nu springer jag runt huset endast iförd en gammal tjocktröja som jag vid nått tillfälle snott av Tommie och försöker hålla temperaturen.

Fick nyss mail från Tandådalens wärdshus som ville ha mina personuppgifter och hela köret så nu är det verkligen officiellt att jag blir där från ca 15e december till första maj. Vilken grej! Dock lite tråkigt att lämna det jag har här. Kommer sakna mina och farmors onsdagsdejter, dansen som äntligen börjar släppa lite nu, filmkvällar med Ellen, hänga i Västerås med Cissi, fika hos mormor och morfar, ha kusinmys med popcorn, äta med mamma, se halv 8 hos mig med pappa osv. Men va tusan, sälen here I come.

Sitter för övrigt och klurar på en Halloween-kostym, tror jag kommer göra sucée om jag får till det, haha.

'
Converse - för alla väder


Hard workwork

Sitter och kollar på Svampbob fyrkant i väntan på att jag ska bege mig mot Eskilstuna och träffa pappa varpå vi ska åka till Stockholm. Han ska till Christina och jag ska till Danijelas jobb, Lion bar, och jobba som bartender. Leo och Christoffer komme kanske dit och säger hej vilket kommer bli angenämt, länge sen jag träffa Christoffer. Sen ska jag, Danijela och tror Karla ut och göra stan precis som förra gången. Ända skillnaden är att jag tänker ta sovmorgon imorgon och inte gå upp 9, haha. På söndag är det danstävling i Enköping. Får hoppas det går bättre än sist. Bajsdommare.


Barkmull och string

Har haft en kroppsarbetar-dag tsm med far och syster. Det har klippts buskar, det har kastats blommor till höger och vänster och rosorna har fått barkmull tills de storkna. Vilken höstkänsla, ojojoj. Nu ikväll kom Ellen, Cajsa & Birger över på middag då Ellen och jag ville fira våra framgångar med jobb. Vi två stod för maten som fick komentaren av Cissi "det här var ju faktiskt gott". Vi bugar och bockar för den. När de sen begett sig hemåt passa Cissi på att göra ett könsbyte. Kul att man kan va spontan. Här är då min bror som jag kommer döpa Leif-Göran II.    

      hehe         


Dans och smör

Hade danstävling idag i Katrineholm. Gick asbra att dansa men det ansåg inte dommarna. Så himla tråkigt att tävla när det aldrig är trios som ställer upp och tävlar så man aldrig kan klättra i klass. Idag var vi två par och vi tävla mot ungdomar i näst högsta klassen och vi är vuxna i den lägsta klassen (vi förlora). Suck. Kan inte folk offra sig att börja tävla mot oss så vi kan få konkurans att vinna över? Någon? Inga tidigare erfarenheter krävs.

Mamma och mormor följde med och heja vilket var trevligt och sen kom även Tommie och Kirsi och kolla (Tommie har sagt i 7år att han ska kolla på en av mina danstävlingar). Synd att de fick se en så dålig tävling bara.

Ikväll ska jag till Felicia och äta tsm med folk från gamla klassen. Jag behöver verkligen äta, håller ju på att tyna bort. Nästan iaf. Att va hemmafru är tämligen inte lätt. Hur gör Desperet Housewifes för att inte småäta? Jag upplever bara att man äter och äter och äter och det blir man minsan inte smal av! Har jag missat någon hemlig hemmafrusregel för formhållning? Har jag det, kanske någon är villig att dela med sig till mig? Ska rådfråga de övriga ikväll som alla är i min situation.

Ellen fick jobbet på Riche så nu jäklar har vi flyt. Som två små räkor på en macka glider vi fram. Som ett bananskal någon stackare halkar på åker vi fram på. Som smör som smält på spisen flyter vi in i arbetslivet!


Jag är så glad, för jag är nöjd.

Är en väldigt, väldigt glad och lycklig människa! Igår ringde Marika från Tandådalens wärdshus och sa att jag kunde få jobb där som servitris, dock inte som bartender, men va sjutton. Ringde tillbaka till henne idag och tackade ja till jobbet så nu flyttar jag dit i december och blir kvar där tills påsk. Är så himmla taggad. Blev precis (nästan) som jag planerat sen innan jag tog studenten. Skulle ta en lugn sommar med resor och festival, åka på bartenderutbildning till Kos och sen få jobb i sälen. Fem av fem toast!

Hämta ut min nya telefon idag också och den är så himmla avancerad jämfört med min lilla blå sony ericsson. Men jag är så nöjd!

Nu blir det att fira kvällen med Cissi, chips och dipp samt film efter denna fantastiska dag. Vilket liv man lever!



Sälen förra året, mmh!


Vaniljsås & Hitler-dag

Sitter i Cissis soffa och äter vaniljsås med äppelpaj. Det är min melodi, ett perfekt avslut på en onsdag. Börja dagen med att få näsborrarna rena tack vare Duffy som blir stormförtjust över att inse att jag var hemma hos henne idag (sov över hos Gimling). Vi tog det lite lugnt till en början och kolla på Hitler - förintelsen tsm, hon somna. Sen tog vi en skogspromenad och utforska alla stenar och pinnar som fanns. Sen somna hon igen och då åkte jag till farmor och tog med henne till Tuna Park och åt med min far. Sen gick vi i vanlig ordning i affärer och jag införskaffa en förtjusande mössa och en skjorta. Bra gjort. Sen åkte vi till farfars grav och satte ett ljus och sen handla mat. Sen blev det dansträning eftersom vi har tävling i Katrineholm på lördag. Spännande.

Min nya telefon väntar på ICA. Nu ska Sony Ericsson T610 somna in.


Partaj

Blev av med min bartendingoskuld i fredags då jag följde med till Danijelas jobb på Lion bar i Stockholm och tog platts bakom bardisken. Gick förhållandevis bra förutom att jag inte är van att hantera kassa medan jag fixar dricka. Gjorde lyckligtvis inga större misstag, ingen dog och jag sluta jobbet helskinnad. Sluta vid 1 och då kännde vi att gå hem inte va så kul så Danijela, Susanna, Karla och hennes kompis fortsatte turen till Solidaritet där karlas kille jobba. Blev kvar där tills de stängde vid 5 varpå vi fick skjuts hem. Hungriga som vi var stanna vi vid McDonalds och köpte mat som sedan olyckligtvis föll genom botten på papperspåsen och gödde asfalten väl hemma,istället för att vi kunde äta den. Som tur var klara sig burgarna som vi sedan förtärde hos systrarna Pavlica. Hade satt väckarklockan på 9 dagen efter då jag skulle ta tåget hem vid 10.36 eftersom jag skulle jobba på Kent-Arnes 50års fest på lördagkvällen. Det var inte roligt att gå upp. Speciellt inte när man inser att tåget är inställt så man ska få åka buss hem. Bussen är naturligtvis försenad så jag överväger ett annat tåg som ska ta 2timmar men när jag väl ska köpa biljett inser jag att jag bränt alla pengar på kortet och Cissi hinner inte överföra fören tåget gått. Springer ner till bussen igen som lyckligtvis inte gått eftersom den var 50minuter sen. Så istället för att komma hem vid 12 blev det halv 3 och skulle va på Gimmersta halv 4. Stress.

Var skapligt trött hela festen sen men det gick jätte bra att servera och stå i baren. Inte heller här kom någon till skada. Tror dock jag vart en oansvarig bartender som bjudigt överförfriskade människor ännu mer alkohol och inte tagit legg på de unga men va sjutton. Var mest jag och Julia som stod och servera dricka medan de andra turades om att hjälpa (mest va ivägen då de också börja dricka och det är inte lätt när personalen är berusad) oss.

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och har inte stressat igenom dagen. Fick äran att skriva om Homeros å Cissis vägnar nu ikväll. Glad att man inte har läxor längre men det tycks ändå inte som man kan slippa ifrån det.

RSS 2.0