Götet

Sitter hemma hos Robin och har var hemmafru hela dagen. Har tvättat, diskat och betalat räkningar. En applåd till mig. Imorgon åker jag till borlänge och entrar p&l för tredje året i rad, mycket bra. Kommer dock va lite tråkigt då varken Olle, Mika eller Viran kommer följa med, blir bara Cissi och jag. Plus 40000 andra iofs.
Börjar få lite hemlängtan nu och då har jag bara vart här i typ 2veckor. Men sommaren är kort och är väl snart hemma igen utan jobb och utan pengar. Det blir skoj. Uppmuntrar alla att komma till västkusten och hälsa på mig!!
dad
Lite sommarkänslor får man iaf. Och allergi.

En midsommarnattsdröm

Midsommarafton, min första helt hemifrån. Att inte få dansa små grodorna tsm med Ellen på Julita Gård och äta en baguett under äppelträden känns ju sådär. Istället ligger jag på en luftmadrass i mitt rum på västkusten och väntar på att få gå på mitt första barpass här. Skönt med en mjukstart på midsommarafton där några tusen svenskar vill ha alkohol. Men kommer bli sjukt roligt! Imorgon lär jag vara avliden men det är bara att rycka upp sig då jag jobbar bar även midsommar dagen. Den själ som vill ge mig massage kommer bli välsignad. Kommer inte bli något p&l för min del iår då jag troligen jobbar hela nästa vecka. Känns sådär men jag kom ju hit för att jobba så. Sommaren kommer dock inte kännas fulländad utan det där svettiga tältet, varm öl och fantastisk musik. Peace!

Dusch..

Kom precis hem från en mycket trevlig lunch tsm med Ida Wiik, Emelie, Morgon & Maria. Fantastiskt att få ett ordentligt mål mat för en gångs skull. Nu väl hemma väntar dock projekt duscha, inte en av mina favoritsyselsättnigar då det kräver så mycket av en. Man måste resa sig från soffan, gå upp för trappen, klä av sig, gå ner igen, bli blöt, försöka torka, klä på sig osv. Att sitta kvar i soffan med Sjätte sinnet är betydligt mer lockande. Sen har jag inte riktigt fått i ordning "mitt" rum än, bor fortfarande i väskan som ser ut som man sprängt en mindre bomb i så alla kläder flög ur den helt random. Så imorgon kommer troligen Robin hit som jag tvingat köpa en klädställning och galgar från IKEA så jag kan få bukt på det hela innan sommaren väl är över. Har iaf fått reda på vart jag ska jobba och hur jag jobbar i midsommar. Ska stå ute i Böstebar i baren och fixa dricka till de som äter räkfrossa eller hänger där. Och i midsommar jobbar jag hela kvällen/natten med att kränga öl till fulla människor och se glad ut. Kommer bli prima liv.

Hard work work.

Ligger nu i min tältsäng och tackar gudarna för att jag äntligen är hemma och i tryckt förvar. Avslutade just mitt första jobbpass på Grebys vilket var ytterst trevligt. Blev ingen lugn inskolning utan börja raskt med ett bröllop och körde 15h i sträck. Inte ska man mesa när man väl får jobba. Gick för övrigt förträffligt, brudparet var nöjda, vi var nöjda, magen är nöjd (det här med att servera på bröllop inkluderar att man får äta alla trevliga rester, typ tårta). Så imorgon är det jag som tar sovmorgon och sen har vi spontan planerat in en rosedag då typ alla är lediga. Hurra!

Ska bli en aktiv bloggare.

Tänkte att projekt blogga skulle tas upp igen nu när jag flyttat till Grebbestad över sommaren.

Robin körde hit mig igår då jag inte har någon bil efter lillasysters nytagna körkort. Det betydde tydligen att bilen fick lämna mig och övertas av henne. Det var en process att få med sig allt bagage på tåget, de övriga passagerarna måste undrat vad en hel drös väskor gjorde på vift ensama då jag knappast kan ha synats där bakom allt. Har inte riktigt hunnit installera mig i mitt nya boende än, kom ungefär till att öppna väskan och irriterat riva upp allt i min desperata jakt på ett par jeans. Naturligtvis regna det min första och lediga dag på västkusten. Ska ta tag i det där snart, efter det här. Kanske. Imorgon blir min första dag på jobbet, några behagade gifta sig och Grebys ska stå för mat och servering, spännande spännande.
Är ensam hemma nu då Rico och Isabella jobbar och de övriga två har inte kommit än. Roar mig med att äta knäckebröd med örtsalt och dricka Funlight (en betraktad delikatess). Kvällen blir troligen förhållandevis lugn då många jobbar och imorgon bör man kanske va utvilad. Tur att Solsidan underhåller.
Här ska jag spendera nätterna de kommande två månaderna.

RSS 2.0