Rödtjut and a hot mess

Sitter hos Danijela nu och pimplar rödvin som om vi var coola, vuxenpoäng till oss. Känns mäktigt att kunna säga att vi dela på en flaksa rött och diskutera livets stora mysterier i vår ensamhet i en trea i Katrineholm. Lyckligtvis ska vi snart vidga våra vyer och gå ner på Harrys och kolla fotboll som de troga suportar vi är.

Tyvärr måste medges att rödvin inte kan mätas med vitt, plus att det blir mycket jobbigare om man spiller. Har hittills lyckats hålla mig ren i Danijelas vita tshirt/jumper/tunika som jag knep från dess hängare men det är nog bara en tidsfråga. Lite jordnötter skulle sitta fint nu på tal om livet.

Vi tog en powernap förut som satt där den skulle, annars hade jag sovit vid det här laget, måste lära mig att hålla mig vaken på kvällarna. Fast idag har jag en ursäkt att va trött då det bjöds på sura godisar igår kväll som man inte kunde säga nej till vilket ledde till en liten uppesittarkväll.  

Imorgon: Nationella prov i engelska B, kommer bli årets händelse, tro mig.

Don't drink and walk stairs!


Netto in the summer



Johnossi, Thomas Di Leva & Familjen

kommer till Peace&Love! Här finner man en glad tjej! Håller också på att styra upp camp Netto som förra året gjorde storsuccé. I år verkar det som om det kommer bestå av Cissi, Viran, Olle, Mika, mig själv, kanske Erika, Felicia och en av Mikas kompisar, ypperligt!

Betalade också in till Kos igår så nu är det bokat och klart, åker i slutet av juli! LYCKLIG. Måste bara boka flyg nu så jag kommer dit, annat vore pinsamt, haha. Ska försöka hinna hem till den 28 augusti så jag hinner ha avskedsdrinkpartymedflottadrinkar för Amanda som flyr fältet till Hawaii. Mitt största promlem är väl vad jag gör efter min hemkomst. Blir väl till att börja spela wow eller köpa ett x-box om jag blir arbetslös och alkholist efter de otaliga drinkar jag ska ha lärt mig. Kommer blir grejer det.

Sitter nu och traglar med filmanalysen av Den elfaldige mördaren med en mycket ung Stellan Skarsgård i huvudrollen. Går sådär. Avskyr att leta fram de dolda budskapen, de är så himmla mariga att finna ibland. Får sitta här ett tag antar jag, sköj. Åker kanske in till stan ikväll och träffar Kristofer och hoppas min vardag blir lite roligare. Annars blir det jag som somnar tidigt.

Snön har förstört min dag.

Igelkotten som blev uppäten av hästen

På min arm finns idag en målad igelkott som blir uppäten av en häst, ett resultat som kom genom att medverkat på STUDENTKRYSSNINGEN!

Det hela börja med att hela Mplo3 begav sig från Katrineholm på lördagseftermiddagen för att glatt bege sig till Stockholm och entra Cinderella Galaxy för en fest som skulle vara i 24h. Det första som händer när vi väl ska gå på bussen är att säkerhetsvakterna drar in mig och Felle till sidan för ett stickprov och kolla igenom våra väskor på jakt efter mat och dryck. Vakten som hade hand om mig börja asgarva när jag skamset erkännde att i min väska fanns en påse kokt tortelini och en macka (man vet aldrig om det finns veggiemat på en båt). Lyckligtvis besluta hans överhuvud att något var jag ju tvungen att äta så jag fick behålla det hela, haha.

Själva båtresan kan man nog korta ner till att det var awesom rakt igenom! Klassen öste loss som aldrig förr och bilderna bevisar det.

Nu såhär dagen efter kan kroppen bevisa det istället. Har blåmärken på vaderna efter att ha snubblat på ett trappsteg, har en läskig knöl i armen och på handen efter att jag råka stänga dörren på mig själv och ryggen är inte i topform efter att jag och Felicia bemästrat danskolvet i otaliga timmar. Men ack, det var det värt!

Ligger nu i Cissis säng och tittar på Mästerdetektiven Basil Mus, en mycket gripande och läskig film. Ska försöka att inte överanstränga mig idag.




Chokladtårta och ljuva skor

Igår fyllde Cissipissipäronpuss 17år vilket i lördags firades med chokladtårta. Men en bit som gud spara, blev över i vår kyl. Väääldigt gott kan det tyckas och bevisligen, den var fortfarande i utsökt skick. Irroniskt nog sitter jag samtidigt och tittar på Biggest Loser och glädjer mig åt att jag ännu inte är uppe i dryga 200kg och att jag fortfarande är i så pass gott skick att jag kan böja mig ner och snudda vid mina tår. Känner mig nöjd!

Försöker för övrigt bli klar med den roliga uf-raporten som skulle vart inne innan påsklovet. Tycker inte man ska stressa med sånt.. Försöker istället muta med kakor för att få den gjord. Man får inte va dum.

På lördag är det studentkryssning vilket kommer bli en fröjd! Känner dock på mig att jag kommer springa vilse i alla irriterande korridorer, de är alltid identiska ju! Alternativt är att binda fast mig i någon från min hytt eller i dörrhantaget med en lång lina så jag kan finna min väg tillbaka. Får se hur det blir.

Har för övrigt ett par fantastiska skor som jag vill applådera och föra fram i ljuset! De är blå. De är höga. De finns på mitt rum. OCH de matchar min favoritväska. Oslagbart!


























"korvarna brinner pappa" - "flamberad heter det"
citat från gårdagens grillning med Felicia, Amanda, Göran, Viran och Erika, haha!

 


Elefanter och en bedårande värld

En dag som denna förtjänas att uppmärkasamas. Det hela börja med att min älskvärda sovmorgon brutalt togs bort och jag infann mig i skolan 08.00 för att, måla elefanter. Har aldrig i mitt liv skådat något skönare än det Erika och jag åstakom under de många timmarna. Amanda förtjänar likaså en applåd för det vackra aphuvet samt Felicia som likt en maskin måla alla väggar i grönska. Bravú!

Dagen fortskred med att träffa Ellen för att släpa oss ner på friskis för att bygga muskler. Har som personligt mål att få armmuskler som går att likna vid basketbollar och magmuskler som kan stå emot en spikpistol. Tycker inte man ska ha för höga mål.

Har också styrt lite med Tommie angående balen, kommer nog bli en succé! Min förtjusande klänning är förhoppningsvis på väg att bli fulländad också så är en nöjd tjej.

Peace out.

Någon har skaffat en blogg

Tog tag i saken och liksom många, skaffar mig en blogg. Här är nog tanken att intressanta saker som jag presterar i min vardag ska informeras om, och ja, det kommer resultatet att bli. På en skala från 1-2, det här kommer bli en 2a, awesome.

gilla


RSS 2.0