Väg 71

Det är tamifan omänskligt att gå upp kvart över 5 på morgonen. Det är minusgrader ute, bilen måste skrapas, det är mörkt och man borde sova. Men icke, dagen till ära släpar jag med mig Viran upp till sälen för att jag skulle på intervju på Tanådalens wärdshus vid tvåtiden. Så vad som vänta oss var en bilfärd på ca 5timmar upp och sen direkt tillbaka. Man börjar bli mätt på bilåkande. Gick iaf ganska bra men är ju tragiskt nog inte den ända som vill ha jobb så är väl inte jätte optimistisk till en framtid där. Hon ringer på måndag eller tisdag och förutser min framtid.

Imorgon blir det Stockholm för att provjobba på Danijelas jobb och på lördag blir det att jobba på Kent-Arnes 50års fest. Tur att man har fritid!


Bild från vår förra road trip till Kalmar i måndags.
Min kamera var dock på genomresa till Budapest
den här veckan så kunde inte föreviga dagens bilfärd.


Tvättmaskiner som förminskar och garderober som äter

Tänkte skryta lite om att jag blivit en sådan fantastisk hemmafru som plockat tomater, diskar, damsuger, handlar osv. Gör nästan alltid det där i alla fall. Sen kom dagens tvättning som ett litet slag i magen. Tänkte att mina lakarn behövde tvättas och trycker in dem i maskinen och startar den på 60grader varefter jag tumlar allt. Sen är det dags för nästa tvätt som jag ska köra på 30grader som absolut inte ska tumlas. Märker dock till mitt stora förtret att en jumper från tvätthög två smitigt med lakarnen och nu gått från normal storlek till en något mindre. Suck.

Får trösta mig med att jag fick en kavaj av min mor idag för att jag följde med henne till stan och fixa lite. Fick också strumpor då min garderob ätigt upp alla mina så har inte haft mer än ett något enstaka par sen i våras. När vi var i Italien i sommras blev jag mobbad för att jag tagit med mig tre separata strumpor då deras bättre hälft saknades. En hög, en låg och en blå.

Imorgon blir det sälen över dagen för att se om ett jobb kan gå att fås. Ska hålla varenda kroppsdel jag är kapabel till och hoppas på det bästa.

waka waka!

Summan av kardemumman av denna helg: Nöjd tjej! Blev ingen danstävling på lördagen så det blev en helhelg i Tranås istället för att ha Kos-folk-återträff. Hämtade upp Martin, Jonas och Jonas i Linköping på fredagseftermiddagen varpå vi hade roadtrip ner till Erik och Jonathan i den idylliska staden Tranås där vi slöt upp med resterande 15 personer som skulle delta i detta kalas. Kvällen bjöd på Hoffmaestro & Chraa som var i vanlig ordning sjukt bra! Hade jämnt göra med att hålla koll på kameran bara som ideligen smet ur mina "fickor" samt att inte bli för klämmd mellan alla långa människor vilket är en konst i sig. Väl hemma gällde det att knipa en sängplats fort som tusan då konkuransen var stenhård. Lyckades sno till mig en dyna från en utestol och rulla snällt in mig i mitt täcke på golvet. En hästensäng till skillnad från Carl-Otto (tror jag) som fick nöja sig med toalettmattan och en grytlapp som kudde.

Dagen som följde bjöd på film, chips och dipp som försvårades pga antalet människor och en lite för liten soffa. Men allt går om man bara vill. Dock var fem av Stockholmsmänniskorna tvugna att bege sig hem då Jeanette skulle åka båt. Vi andra entrade istället Tranås uteställe Babar vilket inte var dåligt och vissa hade extra roligt och blev kanske lite överförfriskade vilket gjorde kvällen ännu mer spännande för oss andra, haha. Efter mycket om och men kom vi tillsist hem till Erik igen där efterfesten fortsatte tills en propp gick och jag rusa upp till sängen för att försäkra en god natts sömn. Hallelulia.

Blev en roadtrip hem idag vilket klänndes lite småsorgligt. Får se när vi kör en återträff igen. Väl hemma villle Cissi städa bland alla hår- och hudkrämsprodukter vilket resultera i en fight angående om jag skulle få behålla min Batman-docka med badskum i. Jag vann. Nu sover pappa och Cissi under vår myskväll och jag roar mig med att se på 2½men.

Varför då?




Fick till det. Igen

Gjorde samma tabbe igår igen. En tjej ringde från ett företag i Västerås och jag hade ingen aning om vart det var hon ringde ifrån men försökte låta medveten om livet. Hon boka in mig på en intervju på torsdagen och jag i min sinnesförvirring sa att jag inte var ledig då och fråga om fredag passa bättre. Lägger på luren, inser att jag ju är i Västerås imorgon (idag alltså) och det verkar ju onödigt att besöka denna stad ytterligare en dag. Ringer upp och med lite pinsamhet i rösten frågar om jag får ändra dag, igen. Kasta mig sen på datorn och börja leta igenom min mail för att se vart jag om möjligt kunde skickat mitt CV men hittar inget som matchar namnet hon pressenterat sig med. Ringer pappa i aningen panik. Han lyckas spåra nummret hon ringde från och vi fann sedan den anons jag svarat på. Dom hette ju nått helt annat där! Inte okej. Ska i alla fall iväg på intervju nu och hoppas att jag inte skämmer ut mig för mycket då jag inte är helt hundra på vad det här företaget gör och vad min uppgift går ut på..

Kolla för övrigt på ett program om vaginor igår och man kan plastikoperera dem om man anser den är ful. Man kan också gå på någon sorts gruppterapi och titta på sitt underliv i spegel tillsammans medan resterande grupp berömmer och stöttar. Man slutar aldrig häpnas.


Halt och lycklig

Var hos fru Doktorn idag med min tå och fick besked att den har fått någon spännande sjukdom så nu blir det antibiotika i 6dagar. En fröjd att höra. Så nu haltar jag fram och ser lite handikappad ut men ska försöka klara dansträningen imorgon.

Satt igår kväll och skicka ut CV:en och personliga brev hejvilt till olika företag och imorse blev jag tagen på sängen av en som ringde tillbaka och boka in en intervju på tisdag. Det pinsama i situationen var att jag inte mindes vilket företag han ringde från och vad jag skulle på för intervju. Kolla upp det sen och har sökt till eventsäljare för Tele2 (tror jag) i Eskilstuna och det kan ju va trevligt med ett jobb. Sen ska jag till Sälen nästa torsdag och söka lyckan men har inga högre förhoppningar. Börjar bli lite väl deprimerande att bara gå hemma.

Jag behöver en kram.


We and proud mary

Hemmkommen från en riktigt bra helg i Eskilstuna. Fredagen börja raskt med en bilfärd till storstan och våldgästa familjen Gimling varpå Cissi slöt sig till gruppen och vi åkte till Strängnäs och köpten en cykel. Lördagen fortskred med turer till Coop, Tuna Park och systemet för de sista inköpen inför kvällens fest som familjen G planerat i månader. Cissi, Isabelle, Jozephine-Pilgrim & jag har också i några veckor tränat in en liten dansshow som kvällen till ära skulle visas upp till allas förvåning. Vi hade lånat fyra stycken afro-peruker av julitabor och sytt paljetklänningar och överklänningar av soppsäckar (vi vill heja fram en blygsam buddget) som vi skulle ha på oss. Och fy sjutton vilken succé det blev. Vi gick iväg på "toa" alla fyra precis efter maten och bytte om. Dock gick vi lite för tidigt så vi fick stå i köket i 25minuter innan vi väl fick entra golvet. Jozephine sjöng och vi andra tre var bakgrundsdansare och så körde vi Proud Mary. Film lär läggas ut på youtube för beskådan.

Under kvällens gång sen drog den övriga dansen igång och det var inte många av den blandade skaran människor på 80personer som satt stilla. Själv lyckades jag dansa armen ur led på Marco så han fick spendera natten på akuten, haha.

Idag har vi mest städat lokalen och firat Josses 20års dag. Mormor och morfar kom och hjälpte till att äta upp all kladdkaka som blivit kvar sen kvällen, varpå nästan alla somna på vardagsrumsgolvet.

Mys.

RSS 2.0