Optimistiska kvinnor

Jag har nu officiellt gått upp ett ton. Ett ton som består av hemmagjord broccolipaj, bröd, läsk, hemmagjord ostkaka med sylt&grädde samt mmmmmarabou. På något vis lyckas alltid Amanda, Viran, Felicia, Erika och jag att lägga på oss några tusen kalorier när vi ses medan vi under hela middagen diskuterar hur vi ska banta bort alla extrakilon som våra kroppar bär. Som kanske märks, jag har gett upp LCHF. Jag var inte rätt man för den dieten så får komma på något annat bra. Kan man hypnotiseras till att få bättre motivation tro? Vi spendera också middagen med att diskutera våra liv och vi kom fram till att vi är gammla. Vi fyller snart 21 och är alltså förbi några av våra bästa år. Och innan vi är typ 26 ska jag ha hunnit med att gjort: massa ungdomliga saker, fått en utbildning, vart ute och rest i världen, fått arbetserfarenhet, fått en ekonomi, flyttat hemifrån, träffat en karl, va gravida, gjort karriär osv. Hur ska man hinna med allt detta?! Jag ska försöka va optimistisk.

Studenten, då lyckan stod oss bi.

veckan.

Sitter hemma i Julita igen efter en vecka i Göteborg. Har ansträngt mig och packat upp mina kläder och smink, en stor kram till mig själv som gjorde det direkt och inte lät väskan stå i en vecka eller två. Det faktum att i princip hela packningen ligger i en "tvätthög" på mitt golv vill jag gärna bortse från. Lovar att ta tag i det imorgon om inget viktigare kommer emellan. Så som en middagsbjudning hos Amanda kl 17 kanske? Vill också poängtera att det faktum att min syster dumpar kassar (närmare bestämt 4stora IKEApåsar) i mitt rum fulla med hennes mindre använda kläder inte gör rörigheten mindre där inne. Varför de hamna där kan jag inte ens spekulera i. Och jag var bara borta en vecka. Så allt stök beror inte på mig, på heder och samvete.

Veckan i Göteborg har innehållt lite av varje. Shopping, fika med fantastiska vänner, Liseberg, utgång, mys och förhållande. På shoppingfronten (borde lämnat visa-kortet hemma. Nu ligger det iofs kvar i gbg så är ju halva inne) blev det ett par trevliga höstbooths från Tiamo, en handväska från Gina Tricot och en blus/skjorta/klänning från Myrorna. Sicka kap! När det kommer till kafferep hann jag med att träffa Louise som jag inte träffat sen studenten. Vi strunta i kaffet och tog en öl istället men det hindra oss inte från att föra gedigna konversationer. Sen blev det sen lunch/tidig middag med Lovisa för att skvallra om vad som hänt sen Grebbestad. När det kommer till Liseberg strunta jag och Robin att åka karuseller utan körde racingspel i spelhallen, vann en jättestor Marabou och titta på en bondemarknad istället. Precis lika nervkittlande. Besluta oss också för att göra vårt förhållande riktigt. Vi är nu "i ett förhållande med" på facebook, kan man tänka sig. Gjort allt ett par förväntas att göra: frukost på sängen, myskvällar med film, pizzamiddag, ätigt upp pizzan dagen efter och jag har vart hemma och städat medan karln vart på jobbet. Detta är slående, jag och Robin som älskar svenssonlivet. Men är mycket nöjd iaf!
Är någon mer som uppskattar min nya väska. Klädsamt.
:*

stockholm

Sitter i Danijelas och Suzanas nya lägenhet och luktar svett och har en hund på axeln. Det är bra ansträngande att flytta. Börja redan igår att plocka grejer i gamla lägenheten, tog sin lilla stund. Tog sedan en raggardusch och begav oss ut i Stockholms nattliv. Väldigt roligt att stå på andra sidan baren för en gångs skull. Var först på The Wall och traska sedan över till Ambasadör och sedan White Room. Himmla olikt att gå ut här som i att gå ut i Grebbestad. Lyckades också stuka foten under hemgången vilket resultera i svullnad och en haltande gång idag. Var länge sen jag bar klackar kan jag försvara mig med. Får se om vi tar oss ut idag igen eller om vi blir kvar hemma. Men då är det jag som tar platta skor.

torsdag

Idag tog jag mig ann min distanskurs, Digital bildbehandling 7.5, som startade i förrgår. Vet inte riktigt vad jag har att vänta mig av den här kursen, antingen kommer jag lära mig mycket andvändbart och nytt eller så kommer det kännas som en repedition från gymnasiet. Hittills har jag kunnat allt de visat men det var ju iofs intruditionsavsnittet. Kommer säkert bli jätte bra, har ju inget att förlora på att läsa den.

Pratade lite med folk från Sälen idag och börjar bli bra sugen på att åka tillbaka. Just nu har jag inget jobb och vet inte vart jag ska söka för en heltidstjänst som jag trivs med och som kan utveckla mig. Åker jag till Sälen kan jag iaf hoppas på en bartjänst och komma någonvart på så sett. Hummelihummhumm.
Hade lunchdejt med lilla farmor igår som naturligtvis inkludera fika.

RSS 2.0