kaffeförfest

Sitter tsm med Maria på järpstigen. Hon kokar kaffe och jag suktar efter kläder på Nelly och snart ska vi orka ta oss till Fredagsklubben på wärsan. Blir en kortvarig sväng då bbb på Gustav vankas i tre dagar framöver. Suck. Fick igår reda på att jag har jobb i sommar i Grebbesta som bartender. Mycket bra! Så som det ser ut nu flyttar jag dit över sommaren tsm med lite folk från sälen som ska jobba på samma ställe. Låter i mina öron mycket givande och trevligt. Dock reser jag ifrån alla igen vilket känns lite sådär.

Aktiv arbetskväll

Sitter i garderoben på jobbet och arbetar aktivt. Kollar på melodifestivalen medan jag äter av en hel limpa samt dricker en sprite zero. Vilken stämning! Har en känsla av att Sverige inte röstar som jag vill i år heller. Heja O my God!
Imorgon är jag ledig och har blivit lovad frukost på sängen samt ett löfte till mig själv att städa nere i grottan (mitt och Marias sovrum). Det är ett ständigt dilemma att hitta ett specifikt klädesplagg. Ska om vädret tillåter också ge mig ut i backen och uppleva smärta. Snowboard här kommer jag.
Sitter också nu och kollar på lite solsemester efter säsongens slut. Egypten skulle vara något som faller i smaken. Det mest tidskrävande är dock att hitta ett lämpligt hotell. Antingen har de fula rum, för långt ifrån stan, för dyrt, för mycket barn osv. Har ett u-landsproblem.
Och där blev röstningen klar i melodifestivalen. Erik Saade var inte min favo. Varför lär vi oss aldrig?!

RSS 2.0