Vart är paddeln Sune?

Sitter i köket på järptigen 10a och försöker ladda om för ett nytt födelsedagsfirande och utgång. Gårdagen bemästra vi Harrys i vanlig tisdagsordning. Mycket givande. När vi väl kom hem sen bestämde sig Rico och jag oss för att se på Sunes sommar nere i min säng. Gick nästan bra förutom att man fick ligga i fosterställning då jag inte städat och kläderna tog lite plats. Var ingen större ide att vi ens slog på filmen för övrigt då vi kunde den utantill och drog varje citat innan de ens sa det. Man har ju inte missbrukat de där filmerna. Igår stod Palle och jag i eventbaren på dagen på afterskin och sålde Hotshots vilket var askul. Och i måndags på nattklubben stod vi och sålde snus för onico. Älskar att vi sålde snus när varken hon eller jag ens provat att snusa haha. Sod bakom disken och hoppa runt som studsbollar och försökte få igång folk så de skulle handla, mycket skoj. Idag kom mamma upp och var här och hälsa på. Jätte mys.

Hostelihack

Ikväll slog Järpstigen 10 rekord. Den förste gick och börja borta tänderna kvart i nio och efter det droppa folk av som saker som droppar av. Det faktum att hela stugan ligger och hostar ikapp och är förkylda kan va en bidragande faktum till att kvällen inte blev så livad. Var också ambitiös idag och tog mig ut i backen tsm med Mia, Rico, Morgan och Emil för att lufta oss lite. Heja oss. Mår dock ännu sämre nu. Fick precis massage av Robin vilket var välbehövligt, det är en ansträngning att åka slalom må jag säga. Ligger nu nermyst i sängen och ser Sherek 4 för tredje gången. Måste fixa lite nya filmer. Pappa ringde för övrigt idag och berätta att farmor halkat omkull när hon skulle hämta tidningen. Hon hade tydligen legat ute i flera timmar utan att någon gått förbi och hörde henne. Så nu ligger hon på lassarettet med en fraktur i handleden och i foten och kurerar sig. Jätte jobbigt att man inte kan hälsa på. Förhoppningsvis är hon utskriven tills min födelsedag, om inte annat får jag och hon fira den på sjukhuset.

Hett

Har kvällen till ära invigt bastun. En mycket angenäm stund då jag tog tag i mitt hår och gjorde en inpackning samt körde pealing så jag blev så mjuk och go. Sen fortsatte robin och jag raskt med att äta upp all ben&jerrys-glass och se Scary movie 1, jag somna i vanlig ordning. Är världens sämsta filmtittare.. Åkte för övrigt skidor idag tsm med emil, Tobias, Sofie och robin, inga brutna ben. Tack ännu en gång Gud. Sen kom ida som ett brev på posten från Göteborg bara över dagen så fick kramas lite med henne. Lite miljöskillnad från kos. Flickan kommer förhoppningsvis hit i februari och leker ännu mer med mig om hon nu inte jobbar. Och på tal om februari, jag blir 20! Vilken grej, jag börjar bli åldring.

Hett

Har kvällen till ära invigt bastun. En mycket angenäm stund då jag tog tag i mitt hår och gjorde en inpackning samt körde pealing så jag blev så mjuk och go. Sen fortsatte Robin och jag raskt med att äta upp all ben&jerrys-glass och se Scary movie 1, jag somna i vanlig ordning. Är världens sämsta filmtittare.. Åkte för övrigt skidor idag tsm med Emil, Tobias, Sofie och Robin, inga brutna ben. Tack ännu en gång Gud. Sen kom Ida som ett brev på posten från Göteborg bara över dagen så fick kramas lite med henne. Lite miljöskillnad från kos. Flickan kommer förhoppningsvis hit i februari och leker ännu mer med mig om hon nu inte jobbar. Och på tal om februari, jag blir 20! Vilken grej, jag börjar bli åldring.

Du kan va

Kom precis hem från Harrys, börjar jobba 9 imorgon bitti och snöbollskrihet ikväll var ett faktum pga tö. Mycket bra. Har för övrigt vart ledig idag och spendera den med att köra icecart med några av sambosarna, jag kom 2/8. Jag är fantastisk. Igår blev jag bjuden på mat av robin vilket blev en skön avstickare från havregrynsgröt. Sen på kvällen åkte jag, robin och Ellinor till handlarn och köpte ben&jerrys då jag blev så grymt glassugen efter maten. Alla rester förtärdes idag. Plus att vi har glass kvar, är som ett mirakel! Är ledig onsdag och torsdag så ska överväga att pröva snowboard. Längtat efter att skada svanskotan, lika kul varje gång.

Jobbar mot rekord

Sitter på golvet gömd bakom glassmaskinen på jobbet och tittar på Filip & Fredriks årskrönila 2010 på mobilen. Försöker slå rekord på Lillvåfflan idag genom att hålla 0:an på antalet kunder och försäljning. I nuläget ligger jag mycket bra till efter att ha haft öppet i tre timmar och har mindre än två kvar. Det är roligt att försöka slå rekord. Vi har även fått två nya glasssmaker här vilket har vart mycket uppskattat från min sida. Emelie och Robin som kör GB-event idag har hängt här inne med mig ett tag då vi helt enkelt var tvugna att smaka kiwi-vaniljglassen och diskutera livets stora frågor. Mycket givande. Ikväll blir det utgång på något vänster. Antingen ska jag på Pontus barnkalas då pojken blir 20 idag eller så blir det Måndagsklubben på wärdshuset. Tål att tänkas på.

Jag och våfflor

Ligger i horisontellt läge i soffan och tittar på Sherlock Holms utan att göra något allt för ansträngande. Ska dock snart tvinga mig själv till att åla mig ur soffan då det vankas måndagsklubb på wärdshuset plus att Lotta är födelsedagsbarn idag. Har vinet på kylning som en morot och motivation. Var även idag på lillvåfflan och levde livet. Gick utmärkt ändå till våffeljärnet haverera och jag i tron om att rädda situationen tar fram ett annat. Varför ställer man ett trasigt järn i skåpet?! Stoppar i kontakten i väggen vilket resulterar i en liten eldlåga och en blixt följt av att strömmen försvinner. Lyckligtvis hade jag två gbeventmänniskor tillhands som kunde få på strömmen igen men dagens våffelgräddning var därmed till enda.

RSS 2.0