Fullfjadrad

Ar nu fardigutbildad bartender och lyckades ga ut med ett A. Nojd tjej! Fick A- i flair, formodligen for jag inte gjorde en egen rutin. 99% pa drinkprovet igar, 90% pa teorin, nast snabbaste tiden i baren pa slutprovet (ida den jakeln slogg mig med 1sek!) men fick dock B dar for en jakla felingridiens, 53% i freeporresultatet och kursens prov over lag har jag legat pa omkring 90-95% sa ar sjukt nojd!

ikvall ar det bartomning eftersom vi ar sista kursen for iar sa det lar bli partay for hela slanten! forutom for mig, Katrin och Ida som har beslutat oss for att sitta hemma, lasa koranen (valfritt bibeln) och blicka ut over var Midorigrona pool.

Kommer aka hem lordag kvall varpa jag ska overnatta i helsinfors tills sondagen da jag flyger hem till Sverige. Suck. Anda som lockar ar normala temperaturer och svensk mat. 46grader och pita i en manad blir lite langrandigt.

June Bug.

Grekland.

Har nu vart pa Kos i lite mer an en vecka vilket gatt makalost kvickt! Ar verkligen fem av fem toast och I am living the dream, haha. Helgen var sjukt kul, i torsdags akte vi bat typ hela klassen och tog oss runt lite pa havet och festa, dansa, simma och bada. Ar imponerad over att vi inte tappa bort nagon under farden med tanke pa att alla simma ifran baten och hoppa fran klippor osv. Fortsatte glatt sedan pa fredagen med fest pa skolan och med nagra av lararna i baren. Helt underbart att vi har cyklar har nere sa man kan ta sig runt snabbt. Tog dock inte med mig min den kvallen sa fick lifta med Kenny vilket ledde till skapligt omande bakdel da det inte finns pakethallare och jag fick sitta enbart pa sadeln. Lordagen var det poolparty pa skolan igen dar vi fick se var larare Lisa utfora sitt junior-sm vinnarnummer i att kasta med flaskor. Man kannde sig ratt dalig efter att ha satt det.

Idag lutar det at att sitta hemma och plugga hela kvallen da vi fick ytterligare nya drinkar i laxa. Sjukt svart att minnas alla och i vilka glas de ska va i, om de ska ha is, om de ska mixas, skakas eller byggas osv. Kan kanske bli en snabb tripp till bargatan framat kvallen ocksa for att kolla laget ifall en film inte lockar mer, hehe.

Rekomenderar att folk bestaller en Grasshopper, White russian eller en Margarita-Rocks nasta gang de gar pa krogen, mumms mumms.

Peace out.

En drink eller tva

Sitter pa ett internetcafe i kos och har det allment trevligt! Kom hit natten till igar sa har inte hunnit med sa mycket forutom den forsta skoldagen idag. Gick igenom hela baren, kolla redskap, larde (iaf forsokte) halla upp exakta cl pa frihand osv. Fick i laxa 6 drinkar plus hela genomgangen tills imorgon, betyder en kvall med syuderande. Han med att flaira lite i poolen idag tsm med de ovriga, gick hyfsat for att ha vart forsta gangen men har grymt ont i handen nu, javla flaksa att va hard! Har inte kopt nagon egen flaska an men ska nog gora det, var sa jakla kul att kora i poolen och sen kom vi pa en ny lek/tavling som gar ut pa att da halla upp ratt mangd som en del av forfesten. Kan bli spannande, haha!

Har kopt biljett till en battur pa torsdag med resten av klassen, kommer bli en kula i julgranen misstanker jag! Sen fredag-lordag ar det fest pa skolan som de flasta amnar ga pa vilket lar bli kalas.

Ska ta cykeln och cykla tillbaka till hotellet snart tsm med Malin som jag delar aftonen med. Och pa tal om hotell - det borde kallas motell eller liknande. Det ar smutts overallt, nagon sag en kackerlacka, ducharna funkar inte hos vissa, hos nagra ar handfatet trasigt, det finns ingen spis, det finns 1 glas pa ett helt rum osv. Tur att man bara sover dar, haha.

Kamikazi people!

RSS 2.0