Hårdhudat och banalt

Kom precis hem efter en kväll tsm med Danijela med flera. Har saknat tjejen grymt mycket känner jag nu, känns dumt att när hon kommer hem från sin semester åker jag iväg så vi inte kan ses fören september. Har en smula ångest nu. Var på födelsedagskalas hos Viran idag också då kvinnan blev 19år gammal. Hon tilldelades en blomma, en godisring och ett enormt tuggummi från Cissi och mig. Fantasin skena verkligen iväg. Träffa Amanda och Olle där också och det slog mig då att när jag kommer hem från Kos kommer Amanda åka till Hawaii och vi kommer inte ses på minst ett halvår. Gillar inte att folk åker iväg, har seperationsångest.

Även fast jag bara ska vistas borta i 1½ månad känns det som en evighet. Hann inte med att träffa alla som jag planerat söka upp innan min avfärd heller så har lite ångest för det också. Jag som aldrig brukar bli sentimental och tycka det är jobbigt att åka bort känner helt plötsligt mig väldigt illa till mods. Det jobbiga är också att jag inte kommer ha någon direkt tillgång till dator där nere så kommer inte kunna ha kontakt med individerna här hemma vilket känns som en spindel i bh:n, illa.

Ska nu försöka tvinga Cissi att kolla på Sällskapsresan - Suntrip, för att få lite mer känsla för det här med Italien och Kos, borde funka.

αντίο άτομα
persone addio
hejdå folket


Chips & dipp blev vår frälsning.

Jag och Gud är inte i harmoni just nu. Han hade tydligen invändningar på mina kvällsplaner och satte ständigt pinnar i hjulen för mig. Är bitter och tänker fortsätta vara det tills tidigast imorgon.



Jag är så het så het, kan ingen svalka mig

Det är fruktandsvärt varmt och jag gillar det skarpt. Dock luktar man inte liljekonvalj när man blir svettig men va sjutton, då finns ju sjön. På tal om besökte Cissi och jag Aspen idag och som färdmedel brukade vi Cissis moppe för att smidigt ta oss dit. Det var dumt. Kom lite för intimt med den när vi väl parkerat vid sjön och fick ett snyggt brännmärke från avgasröret som nu går att beundra på min vänstra vad. Inte en skön upplevelse, brännmärken är tämligen smärtsamma. Håller tummarna för att ett ärr inte uppdagas, kommer ej va smickrande.

Kan kortfattat säga att peace and love 2010 var awesome. Lyckades se omkring 14 konserter och de som stod ut var Hoffmaestro & Chraa, MIKA, The Ark, Familjen, Kent och Jay-z. Är otroligt nöjd och det var värt varenda krona!

Imorgon ska mamma, Cissi, jag, Jozephine-Pilgrim & Duffy till Sundbyholm och ha en baddag. Tänkte lägga en bra gundbränna inför Italien som börjar närma sig med stormsteg. Sen Kos, aaaaaah!

Har hört att summbananer är bra för kurvorna.

RSS 2.0