En drink eller tva

Sitter pa ett internetcafe i kos och har det allment trevligt! Kom hit natten till igar sa har inte hunnit med sa mycket forutom den forsta skoldagen idag. Gick igenom hela baren, kolla redskap, larde (iaf forsokte) halla upp exakta cl pa frihand osv. Fick i laxa 6 drinkar plus hela genomgangen tills imorgon, betyder en kvall med syuderande. Han med att flaira lite i poolen idag tsm med de ovriga, gick hyfsat for att ha vart forsta gangen men har grymt ont i handen nu, javla flaksa att va hard! Har inte kopt nagon egen flaska an men ska nog gora det, var sa jakla kul att kora i poolen och sen kom vi pa en ny lek/tavling som gar ut pa att da halla upp ratt mangd som en del av forfesten. Kan bli spannande, haha!

Har kopt biljett till en battur pa torsdag med resten av klassen, kommer bli en kula i julgranen misstanker jag! Sen fredag-lordag ar det fest pa skolan som de flasta amnar ga pa vilket lar bli kalas.

Ska ta cykeln och cykla tillbaka till hotellet snart tsm med Malin som jag delar aftonen med. Och pa tal om hotell - det borde kallas motell eller liknande. Det ar smutts overallt, nagon sag en kackerlacka, ducharna funkar inte hos vissa, hos nagra ar handfatet trasigt, det finns ingen spis, det finns 1 glas pa ett helt rum osv. Tur att man bara sover dar, haha.

Kamikazi people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0