We and proud mary

Hemmkommen från en riktigt bra helg i Eskilstuna. Fredagen börja raskt med en bilfärd till storstan och våldgästa familjen Gimling varpå Cissi slöt sig till gruppen och vi åkte till Strängnäs och köpten en cykel. Lördagen fortskred med turer till Coop, Tuna Park och systemet för de sista inköpen inför kvällens fest som familjen G planerat i månader. Cissi, Isabelle, Jozephine-Pilgrim & jag har också i några veckor tränat in en liten dansshow som kvällen till ära skulle visas upp till allas förvåning. Vi hade lånat fyra stycken afro-peruker av julitabor och sytt paljetklänningar och överklänningar av soppsäckar (vi vill heja fram en blygsam buddget) som vi skulle ha på oss. Och fy sjutton vilken succé det blev. Vi gick iväg på "toa" alla fyra precis efter maten och bytte om. Dock gick vi lite för tidigt så vi fick stå i köket i 25minuter innan vi väl fick entra golvet. Jozephine sjöng och vi andra tre var bakgrundsdansare och så körde vi Proud Mary. Film lär läggas ut på youtube för beskådan.

Under kvällens gång sen drog den övriga dansen igång och det var inte många av den blandade skaran människor på 80personer som satt stilla. Själv lyckades jag dansa armen ur led på Marco så han fick spendera natten på akuten, haha.

Idag har vi mest städat lokalen och firat Josses 20års dag. Mormor och morfar kom och hjälpte till att äta upp all kladdkaka som blivit kvar sen kvällen, varpå nästan alla somna på vardagsrumsgolvet.

Mys.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jasså, du tar cred för det.. kaxigt med tanke på hur skärrad du såg ut då.. ;)

2010-09-22 @ 00:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0